A legeredményesebb magyar márkák között piacvezető női online magazinunk, a Femina.hu

Immáron hatodik alkalommal nyerte el a Femina.hu a magyar márkákat díjazó MagyarBrands elismerést kiváló fogyasztói márka kategóriában.

mb2-_2_jav2.jpg

A 2020-as év sok kihívással járt a magyar márkák számára is, most még fontosabb volt a fogyasztókkal való bizalmi kapcsolat fenntartása, mely tovább építette az elkötelezettséget a hazai brandek iránt. A Femina.hu-nál is ezen értékek mentén folytattuk a munkát a járványhelyzet idején: mértékkel kezeltük a koronavírushoz kapcsolódó híreket, és csak az olvasókat érintő, legfontosabb eseményekről számoltunk be, emellett igyekeztünk olvasóink számára hasznos és valóban segítő tartalmakkal szolgálni a kialakult helyzetre reagálva.

mb2-_2_jav_1.jpg

Ezt az olvasók is értékelték, így az év első felében egy hónap kivételével a leglátogatottabb női portál volt Femina.hu oldalunk. Az év második felére is bizalmat szavaztak nekünk olvasóink, és a harmadik negyedévben már a Femina.hu lett a piacvezető site a női online oldalak piacán. (DKT-Gemius, 15+ belföldi közönség, Q3 átlag havi összes olvasó: 3 324 002 RU)

Kapcsolat

E-mail:
info@feminamedia.hu

Ajánlatkérés:
sales@indamedia.hu

Címünk:
1036 Budapest, Lajos utca 48-66.
E lépcsőház
Buda Square irodaház

Portfólió

untitled-4.png

untitled-1.png

 
feminashop-logo-500.png

noifriss_logo.png

sobors_logo.png

divany_logo.png

Facebook

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása