Négy héten keresztül keressük a legjobb pasikat a Viasat 3-mal

Indul a Pasimustra! Már az első pár nap óriási népszerűségnek örvendett a kampány, hiszen az online és a TV nagyszerűen kiegészítik egymást. A promóció végén természetesen megmutatjuk, ki lett a legsármosabb.

A megújulás óta olyan gyors ütemben fejlődik a Femina.hu, hogy a tavalyihoz hasonló TV-, print-, rádiómegjelenések mellett idén több lábon álló, egyedi promóciókat is megvalósítunk.

Ennek első állomása a négyhetes Pasimustra, melyet médiapartnerünkkel, a Viasat3-mal közösen szerveztünk meg, és a kampány sikerében bízva az Abonett elsőként csapott le a kivételes hirdetési lehetőségre.

Ki lesz a befutó?

A promóció már az első pár napban hatalmas népszerűségnek örvendett, alátámasztva ezzel azt az elképzelésünket, mely szerint a TV és az online tökéletes szinergiát alkotva egészítik ki egymást.

Hogy a nőket még jobban kényeztessük, és ne csak a képernyőn gyönyörködhessenek a sármos pasikban, a promóció outdoor eseménnyel egészült ki, melynek helyszíne a legnépszerűbb hazai strandokra tevődött. A promóció végeztével természetesen beszámolunk az eredményekről is.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása