Minden eddigi rekordját felülmúlta a Dívány

All time rekordot döntött a Dívány! A prémium online magazin újabb fordulatszámra kapcsolt, és október 26-án átlépte a bűvös 300 ezret a valós látogatók száma.

Folytatódik a Dívány idei menetelése: az év legerősebb napja után most fennállásának leglátogatottabb napját hozta. A DKT hivatalos közönségmérési adatai szerint pontosan 311 508 egyedi felhasználó olvasta az online magazin cikkeit 2022. október 26-án. Ezzel minden eddigi rekordját megdöntötte az oldal, és a valaha volt legmagasabb napi látogatottságát könyvelheti el. Az Indamedia online magazinja egész évben kimagaslóan teljesít, hiszen hónapról hónapra folyamatosan növeli olvasottságát és népszerűségét is.

divanyrekord_2.jpg

"Számomra ez azt bizonyítja, hogy minőségi életmód tartalmakkal, és a világ történéseinek hátterét bemutató cikkekkel és interjúkkal meg lehet szólítani szélesebb olvasóközönséget. Szóval a Díványról a világ tényleg több. Arról is fontos visszajelzést kaptunk, hogy az a sok munka, amit a Dívány tudatos tartalmi építésébe fektettünk az idei évben, szépen hozza az eredményét” – mondta az eredmények kapcsán Reiber Gabriella, a Dívány főszerkesztője.

Főszerkesztői ajánló

Az all time rekord napján a legolvasottabb cikkek között a mindig népszerű, egészséggel és életmóddal foglalkozó írásokon kívül helyet kaptak a történelmi, a pszichológiai és a társadalmi érzékenyítés témájú cikkek is.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása