A Femina a legnépszerűbb női online kiadvány szeptemberben is

Magabiztosan vezeti a női oldalak látogatottsági toplistáját a Femina. Az Indamedia női portfóliójának zászlóshajó kiadványa megőrizve augusztusi első helyét, szeptemberben is az élen zárt a női tematikájú portálok között. A közönségmérési brand adatok szerint a napi átlagos 519 831 valós látogatóval ismét maga mögé utasította versenytársait.

A szeptember újabb sikert hozott a Díványnak is, hiszen az előkelő hatodik helyet foglalja el a női kiadványok toplistáján. Ahogy arról már beszámoltunk, az Indamedia prémium online magazinja töretlenül növeli népszerűségét. A site az őszt is egy rekorddal indította, hiszen szeptember 27-én az év leglátogatottabb napját könyvelhette el, amikor több mint 246 700 olvasó kereste fel az oldalt.

femina_grafikonok_2022_szeptembe3.jpg

Kiadványainkon elérhető hirdetési és szponzorációs lehetőségekkel kapcsolatban érdeklődjön Indamedia Sales kapcsolattartójánál, vagy írjon a sales@indamedia.hu e-mail-címre.

Címkék: hírek femina.hu

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása