A Femina adta át a közönségdíjat a Városmajori Színházi Szemlén

Immár tizedik alkalommal rendezték meg a Városmajori Színházi Szemlét, az itt bemutatott produkciókat számos kategóriában díjazták. Az idei esemény igazán különleges volt számunkra, mivel a legnépszerűbb előadásnak járó közönségdíjat a Femina főszerkesztője adta át.

 

A közönség szavazatai alapján az Átrium és a Varidance Társulat produkciója, a Frivol című előadás kapta a színházi mustra közönségdíját. A Városmajori Szabadtéri Színpad együttműködő partnereként a Femina Média egy 2,5 millió forint értékű médiacsomagot biztosított a kategória győztesének.

varosmajori_gala_dijatadao.jpg

Fehér Ági, a Femina főszerkesztője; Alföldi Róbert, a Frivol című előadás rendezője és Vári Bertalan koreográfus

 

Az elismerést Fehér Ági, a Femina főszerkesztője adta át az alkotóknak a szeptember 16-án megrendezett díjkiosztó gálán. „Bár nem vagyok színpadi ember, úgy gondolom: a közönség elismerése lehet a legfontosabb egy produkciónak, így különösen nagy örömmel adtam át ezt a díjat Alföldi Róbertnek, a darab rendezőjének és Vári Bertalan koreográfusnak. A Femina elkötelezett a kultúra iránt, nem véletlen az sem, hogy a hamarosan már hetedik évadát kezdő Femina Klub helyszínéül is színházat választottunk. Sőt, népszerű eseménysorozatunk vendégei között is több alkalommal köszönthettünk már elismert színművészeket” – mondta el Fehér Ági, a Femina főszerkesztője.

A 10. Városmajori Színházi Szemle versenyprogramjában három vidéki, három határon túli és egy fővárosi előadás szerepelt. A produkciókat egy négyfős szakmai zsűri mellett idén első alkalommal a közönség is értékelte. A díjkiosztó gála egyben záróeseménye is volt a Városmajori Szabadtéri Színpad 2022-es évadának. A látványos tánc- és színházi előadásokkal; klasszikus, könnyűzenei és crossover koncertekkel, kertmozi-vetítésekkel gazdagított eseményt együttműködő partnerként a Femina Média is támogatta.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása