Húsvéti fogások a Sóborstól

Kiemelten népszerűek a Sóbors tartalmai a húsvéti időszakban, a gasztromagazin receptjeit tavaly a napi átlagos látogatószámhoz képest 70 százalékkal többen böngészték, az oldal ráadásul all time rekordot is döntött. Idén is hasonló érdeklődésre számít a szerkesztőség, hetek óta az ünnepi készülődésé a főszerep, hogy a legjobb húsvéti fogások kerüljenek a Sóbors oldalaira.

A Sóbors életében fontos szerepet tölt be a húsvét, hiszen az ünnepre készülve sokan inspirálódnak az oldalról. Az Indamedia portfóliójába tartozó gasztromagazin idén is változatos húsvéti receptekkel, hasznos konyhai praktikákkal, egyszerűen elkészíthető falatokkal és különleges ételekkel készül.

sobors_hu_husvet_muffin.jpg

"Idén húsvétra is rengeteg klasszikus receptet és hasznos tippet kínálunk az olvasóinknak. A hagyományos fonott kalács és főtt sonka mellett évről évre egyre népszerűbbek a mentes, egészséges és diétás receptek, de a maradékmentő ötleteket is nagyon kedvelik. Mindig készülünk húsvétra gyors vendégvárókkal, illetve gyakorlati tippekkel is, a tojás és a sonka főzése minden évben a legolvasottabb cikkeink közé tartoznak. Mivel a Pészah idén egybeesik a húsvéttal, a zsidó ünneppel is foglalkozunk az oldalon 2-3 cikk erejéig, meglepően sokan szeretik és olvassák ezeket az írásokat is" – mondta Sági Zsófia, a Sóbors.hu főszerkesztője.

A Sóbors a Femina Média egyik legdinamikusabban fejlődő és egyben legfiatalabb tagja. A szakújságírók által készített minőségi tartalmakat 2021-ben naponta átlagosan 58 402 olvasó böngészte. A húsvét tavaly is kiugró eredményt hozott, hiszen április 2. és 5. között naponta átlagosan 99 773-an látogattak az oldalra ünnepi receptekért, ötletekért. Ehhez az időszakhoz fűződik a gasztromagazin történetének valaha mért legnagyobb látogatottsága is: nagypénteken 135 592 valós felhasználó kattintott az online magazin cikkeire.

sobors_husvet.jpg

A húsvéti időszakban sokak számára különösen fontos, hogy mi kerül az ünnepi asztalra és ilyenkor kiemelkedő számban böngésznek az oldal receptjei között. Tavaly a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan készül a tökéletes főtt tojás, vagy mi a puha és szaftos répatorta titka, de a gasztromagazin isteni krumplisalátái között is nagyon sokan kerestek ötletet. A Sóbors idén is változatos – a hagyományostól egészen a nem hétköznapi – receptekkel segíti olvasóit a húsvéti készülődésben. Az oldalt  2022 első negyedévében naponta átlagosan 63 674 felhasználó kereste fel. 

Forrás: DKT/e.gemius - RU (Real User) belföldi 15+ közönség 2022. január-március

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása