Októberben elstartolt a Femina Klub hatodik évada

Október 18-án elstartolt a Femina Klub rendezvénysorozat hatodik évada, ahol az estek állandó háziasszonya, Szily Nóra idén is hazai elismert szakemberekkel beszélget fontos és sokakat érdeklő témákról. Az előadások helyszíne idén ismét az impozáns József Attila Színház nagyterme lesz, ahol több mint 400 fő élvezheti az érdekes és izgalmas beszélgetéseket. 

img_4423s.jpg

A tavalyi évadot sajnos félbeszakította a vírushelyzet, ezért egy várva-várt előadással indult az idei október: Szily Nóra első beszélgetőpartnere Alföldi Róbert volt. A nagy sikerű, telt házas beszélgetés során a siker technikáit vizsgálta és a saját belső korlátaink leküzdésében nyújtott segítséget az összeszokott páros.

img_4313_s.jpg

Novemberben Görög Ibolya, protokollszakértő lesz Nóra vendége, aki a hétköznapi illemszabályok rengetegébe kalauzolja a nézőket. Az új évet a korábbi nagy sikerre való tekintettel Szily Nóra önálló estjével indítjuk és gyűjtünk  egy nagy adag útravalót egy boldogabb 2022-es évhez. 

A Femina Klub a hirdetők számára is kiemelt felületet biztosít, legyen szó online vagy akár helyszíni megjelenésről. A komoly és sokakat érdeklő témák, az online kampánynak köszönhető széles elérés és az exkluzív környezetben tartott telt házas előadások mind-mind biztosítékai a sikeres megjelenésnek.

 

Amennyiben szponzorként szeretne részt venni az eseményen, keresse a sales kapcsolattartóját!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása