A Feminánál tiszteletben tartjuk, hogy az ismert név mögött is egy hús-vér ember áll
Interjú Orbán Violettával, a Femina Hazai sztár rovatának vezetőjével

Régen az Astoria egy fontos találkozóhely volt, impozáns színtere a nagy beszélgetéseknek. Az Astoria Com Agency ezt kívánja újraéleszteni és egy rövid beszélgetésre invitálni a média világának fontos szereplőit.

viol_kep.jpg

A hétfői Találkozás az Astórián keretein belül Orbán Violettával, a Femina Hazai sztár rovatának vezetőjével készült interjú. Viol 10 éve erősíti a Femina csapatát töretlen lelkesedéssel. A beszélgetés során szóba került a hazai sztárvilágot érintő hírverseny, az olvasók ingerküszöbének kitolódása és a magazinhoz beérkező legképtelenebb sajtóanyagok is:

Míg régebben tisztelet és szeretet övezte a sztárokat, ma még egy legendás és közkedvelt színésznőre is képes egy-egy frusztrált facebookozó olyan hozzászólást írni az amúgy pozitív tartalmú cikk posztja alá, hogy az én gyomrom is összerándul. A Femina az ellenkező irányba indult el és tart ma is, az egyre növekvő olvasottság pedig azt bizonyítja, hogy az évtizedek óta nagy sztárok és a fiatal tehetségek színes, izgalmas vagy szívmelengető történeteire kíváncsiak az olvasóink magánéleti és szakmai botrányok nélkül is.

A teljes interjú elérhető az Astoria Com Agency Facebook-oldalán:

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása