Megjelent a Dívány első önálló kiadású könyve Mentes Anyu szakácskönyve címmel

Decembertől kapható a Mentes Anyu szakácskönyve, melyet a Dívány egyik újságírója, Nemes Dóra írt. A receptgyűjtemény Dóri első saját - és egyben a Dívány első önálló kiadású - könyve.

img_2265.jpg

A mentes receptek már majdnem egy éve futnak a Díványon, és nagy népszerűségnek örvendenek, de ahogy Dóri is állítja, „telefonról nem lehet főzni (ezt minden háziasszony tudja). Maszatos lesz, ha használni akarjuk, kilép a receptből, vagy állandóan fel kell oldani a főképernyőt. Macera.”  Így jött az ötlet egy receptgyűjtemény összeállításához, melyben a legnépszerűbb fogások találhatók a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégváráson át a születésnapig, minden étkezésre és alkalomra található benne könnyű és finom fogás.

Dóri évek óta foglalkozik egészséges ételek, tisztítószerek és kozmetikumok házi előállításával. Mentes receptekkel, alternatív alapanyagokkal először „csak” meggyőződésből kísérletezett, amikor pedig kiderült, hogy a családja inzulinrezisztenciával és gluténérzékenységgel érintett, teljes reformot hajtott végre. A Mentes Anyu szakácskönyv annak is melegen ajánlott, aki „csak” egészséges és/vagy karcsú akar maradni, és annak is, aki már küzd valamilyen táplálkozási nehézséggel.

A Mentes Anyu szakácskönyvében szereplő több mint ötven receptet Ruzsovics Dorina, a Dívány fotósának csodás fotói illusztrálják, és Szarka Dorottya dietetikus szakértő tippjei egészítik ki.

A könyvet a FeminaShopban lehet megvásárolni, kizárólag online.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása