A női kiadványok már gőzerővel készülnek az ünnepekre

November utolsó hetében kezdetét veszi az adventi időszak, melyre női kiadványainkkal is tudatosan készülünk, hogy az ünnepi időszakban hirdetőink számára is még hatékonyabb elérést tudjunk biztosítani.

gettyimages-496516688_1.jpg

Az adventi időszakban minden kiadványunk karácsonyi köntösbe öltözik. A női online magazinok között piacvezető oldalunk, a Femina idén is egyedi melléklettel jelentkezik, amely minden évben nagy sikert arat a hirdetők és az olvasók körében is. A legjobb karácsonyi dekorok és ajándékötletek mellett hasznos tippekkel és az adventi ünnepkörhöz kapcsolódó érdekességekkel, szokásokkal készül.

Az AB státuszú olvasók elérésében kiemelkedő Dívány, történelmi, irodalmi, kulturális érdekességekkel, a készülődést segítő vásárlási és gasztrotippekkel igyekszik majd megalapozni az ünnepi hangulatot.

A portfóliónk fiatalos és hiteles gasztromagazinja már november közepétől a karácsonyról fog szólni. A Sóborstól megszokott kipróbált receptekkel, a házias ízek mellett hagyományos és modern karácsonyi fogásokkal is kényezteti az olvasókat.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, a szabad helyekről érdeklődj Indamedia Sales kapcsolattartódnál!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása