Ötödik évaddal indul a népszerű Femina Klub

Október 20-án elstartol a Femina Klub rendezvénysorozat ötödik évada, ahol az estek állandó háziasszonya, Szily Nóra idén is hazai elismert szakemberekkel beszélget fontos és sokakat érdeklő témákról.

prezihez_nyito.jpg

Az előadások helyszíne idén ismét az impozáns József Attila Színház nagyterme lesz, ahol már több mint 400 fő élvezheti az érdekes és izgalmas beszélgetéseket. Az évadnyitó előadás központi témája a függőségek, amellyel kapcsolatban Dr. Zacher Gábor ad útmutatást a nézőknek. Novemberben Alföldi Róbert segít saját belső korlátaink felismerésében és leküzdésében a sikerhez vezető úton, majd januárban a tavalyi nagy sikerre való tekintettel Szily Nóra önálló estjén kaphatnak a nézők egy nagy adag útravalót egy boldogabb 2021-es évhez. Egy kisebb szünet után márciusban Görög Ibolya lesz Nóra vendége, aki a hétköznapi illemszabályok rengetegébe kalauzol minket, májusban az évadzáró előadásban pedig Singer Magdolna a gyász feldolgozásában segít majd nekünk.

eloadas_2.jpg

A Femina Klub a hirdetők számára is kiemelt felületet biztosít, legyen szó online vagy akár helyszíni megjelenésről. A komoly és sokakat érdeklő témák, az online kampánynak köszönhető széles elérés és az exkluzív környezetben tartott telt házas előadások mind-mind biztosítékai a sikeres megjelenésnek.

 

Amennyiben szponzorként szeretne részt venni az eseményen, keresse a sales kapcsolattartóját!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása