All time rekord és új hirdetési lehetőség a Feminán

Ahogy visszatért az élet a megszokott kerékvágásba, úgy jött a Feminán is egy újabb rekord vasárnap: 981 397 egyedi olvasó böngészte cikkeinket egy nap alatt.* Ezzel a női siteok között a legolvasottabb, cégcsoportunk híroldala, az Index után pedig a második legnépszerűbb oldal voltunk.

02_2.jpg

A 2020-as évet nagy lendülettel indította női oldalunk, és habár az élet megállt a járvány ideje alatt, a site látogatottsága stabil maradt. Tudatosan kerültük a koronavírushoz kapcsolódó híreket, és csak a legfontosabb eseményekről számoltunk be, melyet az eredmények is bizonyítanak: az olvasók is értékelték, hogy az otthon töltött időt mi inkább próbáltuk számukra kellemesebbé, nem pedig még szorongóbbá tenni.

Január és május között a Femina havi össz belföldi látogatószáma márciust kivéve a legolvasottabb női online magazinná tette, idén már az nlc-vel holtversenyben osztozunk a piacvezetői pozíción.

01_1.jpg

Nem csak a mennyiség, a minőség is fontos mutató egy site elérésben, melyben szintén erős Femina oldalunk: az AB státuszú olvasókat nagyobb számban érjük el a piac másik nagy szereplőjéhez képest.

03_1.jpg

Azon ügyfeleinknek, akik szeretnék ezeket az erősségeket kihasználni, elindítottuk legújabb termékünket, a Femina longformot, melyet a Tesco már ki is használt, és éppen aktuális BBQ kampányához ezt a megjelenést választotta.

Érdemes hosszabb kampányidőszaknál is a Feminában gondolkodni, több megoldást is tudunk erre, neked csak döntened kell!

infografika.jpg

 

*Forrás: DKT-Gemius Rating - napi összes RU, total, multiplatform - 2020.06.14.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása