A Femina.hu új karácsonyi matricacsomagot indított a Viberen

Karácsony alkalmából új, ingyenes matricacsomagot indítottunk, hogy még sokszínűbbé tegyük követőink számára a Viber-beszélgetéseket az ünnepek alatt is.

femina_viber_hoho_840x560.jpg

2017 augusztusában nagy sikerrel indítottuk el első matricacsomagunkat, melynek főszereplője Anna és rosszcsont kutyája, Virsli volt. Ezzel egy időben megnyitottuk nyilvános Viber-fiókunkat is, ahol a több mint 150 ezer követőnknek napi szinten kínáltuk a Femina legfrissebb cikkeit.

Anna és Virsli kalandjai 2018-ban is folytatódtak, újabb matricákkal vártuk a követőket. Egy igazán vagány, csajos – és Virslinek, a kutyának köszönhetően pedig igen vidám – csomagot osztottunk meg a Viberen, mely a mindennapi életben leggyakrabban használt kifejezéseket tartalmazta.

femina_viber_matricak_840x560.jpg

Az idei, harmadik matricacsomag különlegessége a karácsonyi tematika, mely az adventi időszak alatt lesz elérhető.

Igazán örültünk, hogy idén is egy új csomagot indíthattunk, hiszen régi vágyunk volt egy karácsonyi tematika tervezése. A tavalyi csomagba is csempésztünk két ünnepi matricát, de számtalan ötlete volt még a Femina.hu grafikusának, Zsédely Teréznek. Fontosnak tartottuk, hogy olyan élethelyzetekbe helyezzük a szereplőket, Annát és Virslit, amelyek a karácsonyi időszakban is gyakran előfordulnak, így könnyen beépíthetők a hétköznapi beszélgetésekbe. Idén ismét hangsúlyos Virsli karaktere, aki már az előző csomagokban is mindenkit elvarázsolt. – mondta el Bata Viktória, a Femina Média marketingmenedzsere.

A matricákkal párhuzamosan továbbra is elérhető a Femina Közösségi fiókja is, ahol mindennap friss tartalmat osztunk meg a követők számára. A Közösségi beszélgetések a többi csoportos beszélgetéshez hasonlóan az applikáció nyitó képernyőjén jelennek meg, így bármikor könnyen elérhetőek.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása