Újabb rekord a szeptemberben megújult Sóbors gasztromagazinon

A két hónapja megújult, friss köntösbe bújt Sóborsot  hónapról hónapra egyre többen keresik fel, október utolsó hetében pedig újabb rekordot ért el a magazin. Napi szinten átlagosan 33 ezer belföldi user* látogatta meg az oldalt, összesen pedig 170 ezren* böngészték az Indamedia csoporthoz tartozó, tavaly indult, gasztronómiára fókuszáló prémium portált.

 02.jpg

A megújulás óta tovább növekedett a szájt elérése, és már gőzerővel készül az adventi időszakra is, ahol a tradicionális karácsonyi receptek mellett gasztrotippekkel, megúszós menükkel, vagy például forró ünnepi italokkal várják az olvasókat, de segítenek majd bevásárlási tippekkel, szakácskönyv-válogatással, és megnézik azt is, hogy mik a legjobb kiegészítők idén a karácsonyi asztalra.

A karácsonyi időszakban egyedi megjelenéseket kínálunk ügyfeleink számára a Sóborson. Ajánlattal kapcsolatban keresse sales-kapcsolattartóját a sales@indamedia.hu e-mail-címen!

 

*DKT/Gemius - belföld 15+ multiplatform, 2019.10.28-11.03.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása