Októberben elstartol a Femina Klub negyedik évada
Új előadók, új helyszín, még több izgalmas téma

A Femina rendezvénysorozata, a Femina Klub idén immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre, és októbertől új helyszínen várja az érdeklődőket Szily Nóra, az estek háziasszonya: a József Attila Színház színpadán beszélget majd elismert hazai szakemberekkel.

20180322_szilynora_budalaszlo_4.jpg

Idén is érdekes és fontos témákat érintő előadások között válogathat a nagyérdemű. Az évadnyitó októberi Femina Klubban Szily Nóra Görög Ibolya protokoll-tanácsadóval, a diplomáciai etikett elsőszámú szaktekintélyével beszélget majd a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról.

Novemberben dr. Buda László segítségével a boldogság kulcsát keressük majd, szó lesz önelfogadásról, önszeretetről és az öngyógyítás gyakorlatáról. Dr. Vekerdy Tamás - a korábbi évekhez hasonlóan - az idei évadban is Nóra vendége lesz, januári előadása az iskolai kényszer blokkoló és káros hatásáról szól majd. Az elmúlt évek egyik kedvenc, telt házas előadója, Tari Annamária idén is fontos párkapcsolati témákat érint, és az évad zárásaként dr. Zacher Gábor is beszélget majd Nórával a József Attila Színház színpadán.

A Femina Klub a hirdetők számára is kiemelt megjelenési felületet biztosít a komoly témáknak és a nagy elérésnek  köszönhetően. Amennyiben szponzorként szeretne részt venni az eseményen, keresse sales kapcsolattartóját!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása