Ötszörös MagyarBrands-díjas Femina.hu márkánk

A MagyarBrands program idén kilencedik éve díjazza a legeredményesebb magyar vonatkozású márkákat, ahol kiváló fogyasztói márka kategóriában a Femina.hu ötödik alkalommal hozta haza a rangos kitüntetést. A MagyarBrands védjegy a hazai és nemzetközi piacon olyan értéket képvisel, mely a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítja.

A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amit egy független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki, akik a szigorú szempontrendszer alapján, több körös szűrés után választják ki a díjazott márkákat. A szempontok között szerepel egy, a Gfk Hungária Piackutató Intézet által végzett ismertségi és kedveltségi kutatás, ezen túl a fogyasztói márka kategóriánál a márka reputációját, piaci megítélését is feltérképezi a program. Itt a márkáknak azt kell bizonyítaniuk, hogy a maguk szegmensében ismert és elismert résztvevők.

magyarbrands.jpg

A képen balra Horváth Júlia, a Femina Media projekt menedzsere, jobbra Bata Viktória, a Femina Media marketing menedzsere.

 A díj olyan pozitív visszajelzés a Femina.hu részére, mely szakmai alapon tesz tanúbizonyságot a munkánk minőségéről. A MagyarBrands-díj garancia arra, hogy az adott márka szakmai szempontból is elismert és sikeres, ezáltal ügyfeleink számára is egy komoly, döntést elősegítő szempont. – mondta el Bata Viktória, a Femina Media marketing menedzsere.

A Femina indulása óta folyamatosan hangsúlyt helyezünk a termék fejlesztésére, hogy minél többféle, színesebb tartalmat tudjunk nyújtani az olvasóknak, helytállva a mindenkori technológiai követelményeknek, figyelembe véve az olvasói szokásokat, igényeket. Emellett a színfalak mögötti fejlődés is fókuszban van, mellyel a tartalomgyártáson túl az oldal kiszolgálását, gyorsabb megjelenését segítjük.– mondta el Horváth Júlia, a Femina Media projekt menedzsere

A tavalyi év bővelkedett rekordokban, melyek bizonyítják, hogy a szakma elismerése mellett az olvasóink is mellettünk tették le a voksukat. Az április egy igen erős hónap volt a Femina.hu számára: április 4-én az egyedi látogatók (493 ezer)* tekintetében, míg április 8-án (2 550 ezer)** az oldalletöltés szempontjából döntögettük a rekordokat. 2018 decemberében pedig megkoronáztuk az eredményeket: december 30-án 507 ezer egyedi felhasználóval*** zártuk a tavalyi évet.

(2019 elején sikerült felülmúlnunk a korábbi rekordokat: január hónapban összesen több mint 2 994 ezer**** egyedi látogató böngészte oldalunkat, és január 20-án a napi rekordot is túlszárnyaltuk, több mint 615 ezer***** egyedi látogatóval.)

*Forrás: DKT-Gemius (15+, all, total). 2018. április 4.
**Forrás: DKT-Gemius (15+, all, total). 2018. április 8.
***Forrás: DKT-Gemius (15+, all, total). 2018. december 30.
****Forrás: DKT-Gemius(15+ all, total), 2019.01.01-2019.01.31
*****Forrás: DKT-Gemius (15+, all, total), 2019. január 20.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása