10 kedvenc idei/eddigi Dívány cikkünk

A Dívány hatalmas figyelmet fordít arra, hogy rászolgáljon minden egyes nap a mottójára: Tudatos, okos, érdeklődő. Az elsők között dolgozza fel az aktuális, közéleti témákat és magabiztosan áll bele a megosztó kérdésekbe is. Idáig is nagy hangsúlyt fektettek a pszichológiai vonalra, de ez most erősödött és további témakörökkel bővült. Olyan dolgokat boncolgat, amikről egyszerűen beszélni kell. Nemcsak saját tapasztalatokat és életből vett példákat osztanak meg, de nemzetközileg is elismert, hazai kutatókkal, pszichológusokkal készített mélyinterjúkkal és szakértők bevonásával adnak hitelt és mélységet az írásoknak.

divany_2.jpg

A Dívány folyamatosan újítja meg a tartalmát, és hoz be olyan témaköröket, melyek a korábbiakban nem, vagy nem ennyire hangsúlyosan, és tudatosan felépítve voltak részei a tartalmi struktúrának.- meséli Csonka Balázs, a Dívány főszerkesztője.

A társadalomról, közéletről szóló, illetve véleménycikkek kiemelt szerepet kapnak az új tartalmi irányokban, de az eddig megszokott témák mint a gyermeknevelés, pszichológia, párkapcsolatok és a testi-lelki egyensúly továbbra is megmaradnak.–mondja Balázs.

Az új tartalmak népszerűek, melyet egyértelműen mutatnak az eredmények is.
A családvédelmi akciótervről szóló írás 14 900 (!) likeot szerzett Facebookon, míg a Celebek közösségi szerepeiről szóló cikket csaknem 70 000 egyedi user olvasta.

További példák a teljesség igénye nélkül:

Interjú a szexuális erőszakkal kapcsolatos társadalmi vélekedésekről az ezt kutató, nemzetközi szinten a közelmúltban befutott magyar kutatónővel.

Magyar feltaláló a bútorgyártás innovatív irányaiért: egészségesebb bútorok open source rendszerben. interjú.

Pszichológia szakértői cikk a bántalmazó kapcsolatokról.

A szuperérzékenység jelenségéről szóló cikk.

Gyerekverésről szóló cikk

Működőképes-e a csomagolásmentes vásárlás modellje - beszámoló.

Mitől önbecsapás a szelektív gyűjtés? cikk.

Hulladékmentes háztartás a gyakorlatban cikk.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása