A Femina Klub negyedik klubestje osztatlan sikert aratott

Március 6-án a Femina Klubban Szily Nóra ismét teltházas közönség előtt beszélgetett vendégeivel, ahol a téma testünk megismerése és az életmódváltás volt.

img_20190306_174842.jpgSzily Nóra, a Femina Klub háziasszonya, Rácz Brigitta, az Indamedia csoport női portfóliójának lapigazgatója, Kovács Klaudia, a Duciforradalom közösség alapítója és Dr. Marián Alexandra endokrinológus, belgyógyász.

Kovács Klaudia, a Duciforradalom közösség alapítója a saját tapasztalatain keresztül mesélt arról, hogyan vágjunk bele az életmódváltásba nagy túlsúly mellett, Dr. Marián Alexandra endokrinológus, belgyógyász pedig a testben végbemenő változások orvosi, egészségügyi oldalával egészítette ki a témát.

A Femina Klub 2018-2019-es évadának utolsó előadása április 15-én lesz, ahol a párválasztást befolyásoló tudattalan gyermekkori mintákról beszélgetnek az előadók. Szily Nóra vendége ezúttal Tari Annamária klinikai szakpszichológus lesz. A rendezvényre már most vészesen fogynak a helyek, az early bird jegyek nagy része már elkelt.

A Femina Klub a hirdetők számára is kiemelt megjelenési felületet biztosít a komoly témáknak és a nagy elérésnek köszönhetően. Amennyiben szponzorként szeretne részt venni az eseményen, keresse sales kapcsolattartóját az Indamedia Sales-nél!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása