Hetedik alkalommal kaptuk meg a rangos kitüntetést

Idén tizennegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. Büszkék vagyunk rá, hogy a Femina.hu immár hetedik alkalommal szerepel a díjazottak között.

2018_superbrands_dij1198.jpg

A Superbrands minden évben átfogó kutatást végez, melynek során a legkiválóbb, Magyarországon működő fogyasztói és üzleti márkákat vizsgálja, melyek követendő példaként szolgálnak a piaci szereplők számára. A díj a magas minőséget szimbolizáló védjeggyé vált.

A díj olyan pozitív visszajelzés a Femina.hu részére, mely szakmai alapon emeli ki a munkánkat. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Az odaítéléséhez egy többlépcsős előszűrést használ a bizottság, melynek során figyelembe veszi az adott márka kommunikációs és márkaépítési gyakorlatát, aktivitását, megjelenését, a megítélésével kapcsolatos híreket, mely kiegészül egy, a fogyasztók körében végzett felméréssel is.

 - 2018-ban egy sokkal szigorúbb szempontrendszer alapján ítélte oda a díjakat a független szakmai bizottság, így még inkább büszkék vagyunk a díjra. Számunkra az idei évben a megszokott, színvonalas és minőségi tartalom támogatása, illetve a márkaismertség erősítése mellett fontos volt a tudatos közösségformálás és a közösségi média csatornáin történő még aktívabb jelenlét. Több mint 15 ezren követnek minket Instagramon, ahol a fiatal internetezőket érjük el, folyamatosan növekszik a Facebook-közösségünk, mely hamarosan eléri a félmillió követőt, és az ország legnépszerűbb csevegő appján, a Viberen is jelen vagyunk, ahol 245 ezres közösség számára osztjuk meg a nap legizgalmasabb híreit. A Femina Klub rendezvénysorozatunk előadásainak közösségformáló szerepe is egyre erősebb: az igényes és minőségi programokat kedvelő célcsoportot immár harmadik éve érjük el rendezvényeinken - mondta el Bata Viktória, a Femina Média marketing menedzsere.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása