A Femina Klub harmadik évada is bővelkedik teltházas előadásokban

gyuri-bacsi-cover.gif

Idén harmadik alkalommal indult el a népszerű Femina Klub rendezvénysorozat, ahol Szily Nóra, az estek háziasszonya beszélget elismert hazai szakemberekkel és szakértőkkel olyan fontos témákról, melyek a Femina.hu olvasói között kiemelkedően népszerűek.

img_20181113_182600.jpg

Októberben, az Oncompass Medicine képviseletében dr. Peták István és dr. Bánki Endre a rákkutatás és a gyógyítás innovációjáról beszélt, novemberben pedig Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember több évtizedes tapasztalatait osztotta meg a hallgatósággal és vezette be a közönséget a természetes gyógymódok világába.

Az évad januárban folytatódik, és továbbra is bővelkedik majd érdekes témákban: a gyereknevelésről Vekerdy Tamással, a test működéséről Kovács Klaudiával, a Duci Dívány alapítójával és Dr. Márián Alexandra endokrinológussal, a párválasztás pszichológiájáról pedig Tari Annamáriával beszélget majd Szily Nóra. A teltházas előadásoknak továbbra is az impozáns Turay Ida Színház ad otthont.

A Femina Klub a hirdetők számára is kiemelt megjelenési felületet biztosít a komoly témáknak és a nagy elérésnek  köszönhetően. Amennyiben szponzorként szeretne részt venni az eseményen, keresse sales kapcsolattartóját a CEMP Sales House-nál!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása