Kiváló márka a Femina.hu
Negyedik alkalommal kaptuk meg a MagyarBrands díjat

Nyolcadik alkalommal adták át tegnap délután a MagyarBrands-díjakat három kategóriában, amivel a magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjazzák. A díjazottak között volt Femina.hu márkánk is, melynek negyedik alkalommal ítélték oda a rangos elismerést kiváló fogyasztói márka kategóriában.

Egy független szakértőkből álló zsűri szigorú szempontrendszer alapján, több körös szűrés után választja ki a díjazott márkákat, és ezen szempontok alapján határozzák meg, melyek a sikeres hazai márkák. A szempontok között szerepel egy, a Gfk Hungária Piackutató Intézet által végzett ismertségi és kedveltségi kutatás, ezen túl pedig értékelik az identitást, a reputációt, a tradíciót és a márkaépítési gyakorlatot.

- A MagyarBrands-díj egy nagyon fontos visszajelzés a márkák számára tevékenységükről. Az, hogy MagyarBrands-díjazott valaki, nemzetközi értéket is jelent, mellyel a saját országában ki tud emelkedni a többi márka közül. - mondta el beszédében dr. László Géza, a MagyarBrands programigazgatója.

magyar-brands-2017-agi-viki.jpg

A díjátadón Fehér Ági, a Femina.hu vezető szerkesztője és Bata Viktória, a Femina Média marketing menedzsere vették át a díjat

- Nagy büszkeséggel tölt el, hogy most már negyedik alkalommal ítélték oda nekünk a díjat, különösen azért, mivel ez egy szakmai elismerés a munkánkról. A Femina.hu tavalyi megújulása óta a látogatószám folyamatosan növekszik, szeretik olvasóink az új tartalmakat. Úgy gondolom, hogy ma egy márkának folyamatosan képesnek kell lennie a megújulásra, melyre mi a Feminánál nagyon figyelünk, hiszen egy dinamikusan fejlődő online környezetben ez elengedhetetlen szempont. - mondta el a díj kapcsán Fehér Ági, a Femina.hu vezető szerkesztője.

Bata Viktória, a Femina Média marketing menedzsere is nagyon örült az elismerésnek: - A díj nemcsak számunkra visszajelzés munkánk elismeréséről, hanem hirdetőink, ügyfeleink számára is egy komoly, döntést elősegítő szempont, hiszen a MagyarBrands-díj egyfajta garancia arra, hogy az adott márka szakmai szempontból is elismert és sikeres. Hirdetőink is szívesen választják a Feminát, hiszen egy olyan hirdetői környezetet biztosítunk számukra, mely nagyobb bevonódást eredményez az olvasók részéről is. A hagyományos display hirdetéseken túl egyre több natív együttműködésünk valósul meg, aminek nagyon örülünk, hiszen ez azt jelzi, hogy tartalmaink is magas minőséget képviselnek.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása