Rekordolvasottság a Feminán - A választás a nőket sem hagyta hidegen

 valasztas-2018_1.jpg

A tegnapi napon rekordot ért el a Femina.hu egyedi olvasó- és oldalletöltésszám tekintetében is. A választások napján 493 320 egyedi olvasó kereste fel az oldalt, és 2 542 ezer oldalletöltés* történt, amihez nagyban hozzájárult a választásokról történő folyamatos tudósítás is. Április 8-án az összes tartalmi site-ot nézve a 8. helyen szerepelt a Femina.hu az egyedi látogatószámban, a női tartalmi oldalak között pedig a legjobb eredményt érte el.

rekord-apr8.jpg

„A nőket is kiemelten érdekelte a választás, ami az olvasói aktivitáson is jól látszott. Követték, figyelték az eseményeket a Feminán, várták a híreket, és rengetegen maradtak fenn késő estig, hogy megtudják az eredményt. Sok kommentet, megosztást kaptunk a Facebookon is, hiszen mindenki érezte, hogy ez fontos téma, nagy döntés előtt állt az ország” - mondta el Marton Adrienn, a Terasz rovat vezetője.

A tegnapi rekord egy folyamatos építkezés egyik mérföldköve volt, hiszen a Femina.hu tavalyi megújulása óta dinamikusan növekszik az életmódtémák olvasottsága, és a site olvasótábora is egyre jobban erősödik. Az idei év Q1 időszakában a Femina.hu olvasottsági adatait nézve egyedi olvasószámban stabilan a második helyen szerepelt a női tematikájú tartalmi site-ok között, fej-fej mellett haladva az NLCaféval, oldalletöltésben pedig továbbra is piacvezető a magyar női online piacon.

* Forrás: Gemius Rating/2018. április 8., napi total multiscreen

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása