Hatodik alkalommal kapta meg Femina.hu márkánk a Superbrands-díjat

Tegnap rendezték meg a Brand Excellence Gálát, ahol kiosztották a 2017. évi Superbrands-díjakat.

agi-viki-superbrands.jpg

Bata Viktória, a Femina Média sales-marketing munkatársa, és Fehér Ági, a Femina.hu vezető szerkesztője

Nagyon büszkék vagyunk, hogy hatodik alkalommal ismét odaítélték Femina.hu márkánknak a díjat, hiszen ez az év a megújulásról szólt a Feminánál. Az oldal új dizájnt kapott, és a tartalomban is történtek változások. A cikkek rövidültek, de megtartottuk nagyobb, átfogóbb jellegű anyagainkat is, és nagy hangsúlyt helyezünk a képes, magazinos anyagokra is.

- A megújult tartalmakat olvasóink is nagyon szeretik, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy most már több mint kétmillió olvasó keresi fel havonta a Femina.hu oldalait. Nemcsak az olvasók, de a hirdetők is nagyon szeretik az új megjelenéseket: a natív hirdetések minőségi tartalmi környezetbe emelik a hirdetést, mellyel az olvasó hasznos információt kap, a hirdető pedig potenciális és elkötelezett ügyfelet érhet el. Továbbra is azon dolgozunk majd, hogy ezt a minőséget megtartsuk, és a jövő évben is elhozhassuk a Superbrands-díjat – mondta el Fehér Ági, a Femina.hu vezető szerkesztője.

agi-dijjal.jpg

Dr. Serényi János, az Értéktrend Consulting ügyvezető igazgatója, Fehér Ági a Femina.hu vezető szerkesztője, és Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség elnöke

A Superbrands-díjakat egy független szakmai bizottság ítéli oda a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkáknak. A díjért nem lehet pályázni, sem megvenni: egy átfogó márkakutatás, a Gfk mérései alapján egy szűrt márkalista alapján választ a független szakmai bizottság. A bizottság olyan szempontokat vesz figyelembe, mint az adott brand tradíciója, piaci szereplése, a márka reputációja, a vállalat goodwillje, közismertsége, tudatos innovációja és márkastratégiája, mely kiegészül egy, a fogyasztók körében végzett felméréssel is.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása