A Femina.hu főszerkesztője a digitális piac legmeghatározóbb szereplői között

Nyolcadik alkalommal állította össze a Marketing&Média a TOP 25 Digital - A legmeghatározóbb emberek a hazai digitális piacon rangsort.

Rendkívül büszkék vagyunk, hogy Rácz Brigitta portfólió igazgatónk idén ismét felkerült a top 25 digitális szakembert felvonultató rangsorra, a 24. helyen. Brigitta már évek óta rendszeresen szerepel a szakma legmeghatározóbb szereplői között, ahol idén mindössze 4 női tag kapott helyet

2.jpg

A szakember 10 év alatt a nulláról építette fel a Femina Média női portfóliót, mely az elmúlt egy évben nagy megújulásokon esett át. Év elején a kiadó zászlóshajója, a Femina.hu változott meg, májusban a divat és szépségápolás tematikájú Retikül.hu, majd októberben a Nőifriss.hu hírgyűjtő site kapott új köntöst.

1.jpg

A rangsoron belül további kategóriákba sorolták a szakembereket, a Véleményvezérek-főszerkesztők kategória rangsorában 5. helyen szerepel a Femina.hu főszerkesztője.

3.jpg

A top 25 legmeghatározóbb hazai digitális szakember közé bekerült továbbá a szintén CEMP-csoporthoz tartozó Index.hu tartalomfejlesztési vezetője és vezető szerkesztője, Szabó Zoltán, illetve a Comment:com és az Index újságírója, Varga Attila Sixx.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása