Megtanultunk bűntudat nélkül nemet mondani a novemberi Femina Klubban

Múlt héten megtartottuk a Femina Klub második évadának második előadását, ahol Szily Nóra, a Femina Klub háziasszonya Tari Annamária pszichoterapeutával a nemet mondás művészetéről beszélgetett.

tari1.jpg

A hideg ellenére ismét pillanatok alatt megtelt a Turay Ida Színház nagyterme, ahol több mint 300 érdeklődő előtt beszélgetett Tari Annamária és Szily Nóra arról, miért válunk olyan sokan, oly sok helyzetben igenemberekké. Az előadásról készült cikket itt olvashatod el.

A Femina Klub estjei annyira sikeresek, hogy a rendszeres telt ház mellett most már több generáció és nagy baráti társaságok is együtt váltanak jegyet a beszélgetésekre.

Decemberben egy rendhagyó, vidám hangulatú esttel várjuk vendégeinket, ahol Szily Nóra ezúttal 3 igazán inspiráló nővel beszélget majd: vendége lesz az ország Janka nénije, Pásztor Erzsi, a megállíthatatlan riporternő, Kandász Andrea és az Operettszínház csillaga, Peller Anna. Nevetésből, humorból és karácsonyi hangulatból biztosan nem lesz hiány december 18-án.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása