Anna és Virsli meghódítja az országot: cuki Viber-stickerjeinket már közel 200 ezren használják

cube-viber_3.jpg

Nemrég számoltunk be arról, hogy elindult a Viberrel közös csevegőfiókunk, illetve egyedi Femina-matricacsomagunk Annával és Virslivel, nem sokkal utána pedig jelentkeztünk az örömhírrel, hogy 3 hét alatt több mint 100 ezer követőnk lett az applikáción keresztül. Ez a szám azóta is folyamatosan növekszik, jelenleg 173 ezren követik a Femina.hu legfrissebb híreit Viberen.

„Ez egy igazán jó eredmény, melynek mi is nagyon örülünk. Az egy hét alatt feliratkozott közel 80 ezer követő komoly siker, és külön gratulálunk a Femina.hu grafikusának, aki kiemelkedő munkát végzett a sticker pack tervezésénél” - mondta el Nikolay Gevechanov, a Viber közép- és kelet-európai régióért felelős képviselője.

stickerek.jpg

Anna és Virsli most vidéken is hódít októberben, a legnagyobb vidéki plázákban elhelyezett hypercube-okon is megtalálható a Femina ingyenes Viber-matricacsomagját és -csevegőfiókját népszerűsítő promóció.

cube-viber_2.jpg

A matricacsomag novemberig ingyenesen letölthető a Viber matricaáruházából az alábbi linken, http://bit.ly/2wL5YdC , a csevegőfiókra pedig itt lehet feliratkozni a legfrissebb hírekért: http://bit.ly/2vWV8DQ

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása