Két Femina Klub előadás között az Aréna Plázában megtalálsz minket

A múlt héten került megrendezésre a Femina Klub második évadának első előadása, ahol Szily Nóra, a Femina Klub háziasszonya Singer Magdolna pszichológussal beszélgetett a 40 feletti karrierváltásról.

20171003_szilynora_singermagdolna_4.jpg

Az idei évad egy új, nagyobb és még impozánsabb helyszínen várja az érdeklődőket, a Turay Ida Színházban. A tavalyi előadások sikere töretlen, és az érdeklődés egyre nagyobb, amit bizonyít, hogy az évad első előadásán is telt ház előtt beszélgettek előadóink sikerről, karrierváltásról, illetve annak összes lelki és gyakorlati állomásáról. Az előadásról készült összefoglaló cikk az alábbi linken olvasható.

Már elindult a kommunikáció és a jegyértékesítés a következő, novemberi előadásra. Szily Nóra vendége ezúttal Tari Annamária lesz, akivel végigvezet minket azon az úton, ami elhozza életünkbe a gátló tényezők felismerését, és megtanít nemet mondani, hogy boldog felnőtt életet élhessünk - amiben nemcsak a mi életünk teljesedhet ki, de szüleinkkel is helyére kerül majd a kapcsolatunk. 

Az online kommunikáció mellett most BTL-hirdetések formájában is találkozhatsz a Femina Klub promóciójával, október hónapban például az Aréna Pláza éttermi részén található új hypercube felületen, ahol az évad további előadásai is helyet kapnak.

cube_2_mod.jpg

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása