Ági, mégis mi van abban a Retikülben? – 20 ezer egyedi látogató naponta!

A májusi megújulás óta szinte megállíthatatlan a Femina Média divat- és szépségápolással foglalkozó oldala, a Retikül.hu. Azt hallottad például, hogy az elmúlt két hétben két egyéni rekordot is döntött? Szeptember 22-én az egyedi látogatók száma érte el a 42 ezer főt, míg szeptember 28-án 219 ezer oldalt néztek meg a Retikül rajongók.

reti.jpg

A top 10 női site között a Retikül.hu

Az átlagos napi 20 ezres látogatószámnak köszönhetően az oldal az utolsó két hónapban már a 10 leglátogatottabb, kifejezetten nőknek szóló oldal között szerepelt. Az oldal női olvasóinak 60%-a AB státuszú, akik hajlandóak költeni a minőségi termékekre, és fontos is számukra a megjelenés, melyet bizonyít az is, hogy ezen közönség affinitása 165%-os a Retikül.hu tartalmai iránt.

A nagyvárosi nő kelléktára

Aki naprakész akar lenni, a legújabb divat és szépségápolási tippekkel, annak a Retikül.hu a tökéletes választás. A szépségápolás témában mindig a szezonnak megfelelő legújabb smink és frizura trendek, bőrápolási praktikák, és terméktesztek érhetők el. A divatőrültek számára a legújabb és legtrendibb összeállításokkal, és a kifutók legfrissebb híreivel szolgálnak, de emellett a street fashion, a tematikus körképek is segítik a legmenőbb gardrób összeállítását.

- A Retikül.hu olvasói azok a 18-39 év közötti nők, akik élnek-halnak a divatért. Egy vérbeli nagyvárosi nőnek – akik egyébként az olvasóink jelentős része, fontos, hogy mindig képben legyen a legújabb trendekkel. A rövid, de lényegre törő tartalmaink, és a látványos képi anyagok miatt imádják az olvasók az új oldalt, hiszen olyan, mintha egy magazint lapozgatnának. – mondta el Fehér Ági, a Retikül.hu főszerkesztője.

feher_agi_retikul_2.jpg

Fehér Ági, a Retikül.hu főszerkesztője

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása