A Femina.hu látogatottsága tovább növekszik

Egyre jobban elhúzva a többi női site-tól, továbbra is a két legnagyobb szereplő uralja a női oldalak piacát.

A Gemius-DKT Explorer közönségmérési rendszer legfrissebb adatai alapján augusztus hónapban az Nlcafe.hu és a Femina.hu volt a leglátogatottabb a kifejezetten nőknek szóló weboldalak között, multiscreen platformon, a 15 év feletti belföldi közönség körében. Az NlCafét 1 995 ezer, a Feminát 1 513 ezer olvasó kereste fel a nyári utolsó hónapjában. A 10 leglátogatottabb női weboldal között szerepel továbbra is a Femina Média kiadó másik oldala is, a Retikül.hu, amelynek augusztusban 316 ezer látogatója volt.

uv-aug.jpg

A Femina.hu olvasóinak száma augusztusra növekedett a júliusi eredményekhez képest, míg az Nlcafé számai csökkentek, így még közelebb került egymáshoz a két site.

Az oldalletöltéseket tekintve is hasonló eredményeket születtek: még jobban kiemelkedve a többi oldal közül itt is az NlCafé és a Femina szerepelt az első két helyen.

pv-aug.jpg

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása