Negyedik szülinapját ünnepli a FeminaShop webáruház

Ma egy online webáruház sok esetben blogot indít és tartalmat gyárt, hogy hozzáadott értéket létrehozva erősítse márkáját.  Mi 4 éve megfordítottuk ezt, és a már meglévő erős branddel és stabil olvasói bázissal rendelkező tartalmunkhoz hoztunk létre hozzáadott értékként egy kifejezetten nőknek szóló termékeket kínáló webshopot.

ulang-tahun.jpg

A Femina olvasótábora kiemelten érdeklődött a divat és szépségápolás témák iránt, erre építve alakítottuk a kínálatot is. Az induláskor csak ékszerek szerepeltek, háromféle termékkategóriában szemezgethettek a vásárlók 200 termék közül. Majd folyamatosan egészült ki a paletta, és mára már közel 10 000 termék érhető el a kínálatban.

Még több termékkategória, prémium termékek

Az induláskor fontos szempont volt a megfizethető, de széles termékválaszték. Aztán a kosárértékek figyelése indokolttá tette, hogy magasabb árkategóriás termékek is bekerüljenek, úgy, mint gyémánt és igazgyöngy ékszerek. Az élet igazolt minket, és azóta is jellemző, hogy igazán értékes ékszerek vásárlásakor is bátran választják a FeminaShopot.

Az indulás óta folyamatosan fókuszban szerepel a termékkategóriák szélesítése és a kínálat bővítése. Az ékszerek mellett már szépségápolási termékek, egészséget támogató eszközök, praktikus otthoni kellékek, és baba-mama felszerelések is elérhetők.

gyemant-gyongy-750x480.jpg

Minőségi kiszolgálás, elégedett vevők

Az erős Femina-brand már a kezdetektől bizalmat adott az érdekődőknek és igazoltan megkönnyítette a vásárlói döntést. Ehhez persze szükség van a megfelelő ügyfélkiszolgálásra is, amelyre kiemelten odafigyelünk az indulás óta, és a működés egyik sarkalatos pontját jelenti.

A személyes kapcsolat hiányában fontosnak tartjuk, hogy a termékekkel kapcsolatos minden információ eljusson a vásárlóhoz, ezért a hozzájuk tartozó leírásokat teljes egészében kollégáink írják, és részletes fotókkal illusztrálják.

A FeminaShop szülinapja alkalmából mi is szeretnénk megajándékozni vásárlóinkat, így szeptember végéig eddig még nem tapasztalt, sokszínű és rengeteg terméket érintő akcióval várjuk őket.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása