Idén is elindul a Femina Klub
Új előadók, új helyszín, még több izgalmas téma

A Femina Média rendezvénysorozata, a Femina Klub első előadása 2016 októberében került megrendezésre, és az érdeklődés iránta azóta is folyamatosan nő.

feminaklub-kozonseg.jpg

A Femina Klub célja, hogy megválaszolja azokat a fontos kérdéseket, melyekkel élete során minden nő szembesül. A Femina.hu-t havonta olvasó, 1,5 milliós közönség körében kimagasló olvasottságot elérő, erős női témákat dolgozunk fel az előadásokon.

„A tavalyi év visszajelzései alapján abszolút igény van ilyen jellegű beszélgetésekre, így idén még több új téma és új előadó várható. A párkapcsolati kérdéseken és gyereknevelésen túl szeretnénk olyan magánéleti problémákra is megoldást nyújtani, melyek többek között a munkavállalást és a test-lélek egyensúlyát is érintik”- mondta Rácz Brigitta, a Femina Media portfólió igazgatója. Brigi azt is elárulta, hogy a karácsonyi időszakra készülnek egy kis meglepetéssel is.

Új előadók, új helyszín, még több izgalmas téma

Októberben indul útjára a rendezvénysorozat második évada, mely a nagy érdeklődésre való tekintettel egy új és nagyobb helyszínen, a Turay Ida Színház impozáns, bensőséges atmoszférájú, 300 férőhelyes termében kerül megrendezésre. Az estek háziasszonya idén is Szily Nóra újságíró, pszichológus lesz, akinek a személye garantálja az estek színvonalasságát.

Az idei év előadói között üdvözölhetjük többet között Singer Magdolnát, Vekerdy Tamást, Tari Annamáriát és Pál Feri atyát is, akik olyan gyakorlati tanácsokkal is igyekeznek majd szolgálni, melyek valóban segíthetnek egy-egy nehéz helyzetben, mindezt egy könnyed, közhelyektől mentes beszélgetés keretében.

feminaklub-tari-2017.jpg

Hirdetői potenciál

A Femina Klub előadásai közösségformáló szereppel bírnak, elsősorban AB státuszú, érzékeny, gondoskodó nők látogatják. Az előadások pozitív üzeneteket hordoznak, melyek mindenki számára szellemi feltöltődést nyújtanak. A mindig nagy érdeklődésre számot tartó klubestekre életkorukat tekintve 25 és 50 év közöttiek, elsősorban fővárosi lakosok vásárolnak jegyet.

A Femina Klub a komoly témák és a nagy érdeklődés miatt hirdetői számára is exkluzív megjelenést biztosít. A előadásokat minden alkalommal nagy médiakampánnyal támogatjuk, mely a CEMP-portfólióban futó online megjelenéseken túl országos print, online és TV-megjelenéseket is tartalmaz. Egyedi megjelenésekkel kapcsolatban keresse a CEMP Sales House csapatát!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása