„Milyen nőknek szóló internetes portált ismer?” Önnek is a Femina.hu jut először eszébe?

markaismertseg-2017-lead.jpg

A Femina.hu az elmúlt 10 évben az egyre növekvő látogatószámának és a rendszeresen visszatérő látogatóinak köszönhetően erős pozíciót vívott ki magának az női online magazinok piacán, régóta létező márkákat megelőzve.

femina_kreativ_600x400_2.jpg

A márkaismertség növekedését a színvonalas és színes tematika alakította elsősorban. Tartalmaink egyaránt a fiatalabb és az idősebb korosztályhoz is szólnak, a könnyed, rövid hírek mellett egy-egy témát alaposan körüljáró tartalmak, átfogó interjúk, portrék, szakértői cikkek is rendszeresen megjelennek. Júniusban 1,3 millió egyedi látogató* kereste fel oldalunkat az egyes platformokon.

Spontán márkaismertségi adatok

Márkaismertségünkben is dinamikus növekedés jellemezte az elmúlt éveket. Az NRC Kutató Intézet női portálok spontán ismertségéről készült márkakutatásából kiderül, hogy minden harmadik 18-75 év közötti nő a Femina.hu portált említi arra a kérdésre, hogy milyen női site-okat ismer**.

markaismertseg-2017-grafikon.jpg

A diagram alapján egyértelműen látszik, hogy a Femina.hu és a Nők Lapja Café a legismertebb nőknek szóló internetes portálok. Az NLC-t minden második, a Femina.hu-t minden harmadik megkérdezett említi az ismert női oldalak között. Ez az arány a 18-75 év közötti női és vegyes közönség körében egyaránt igaz.

Az erős tartalmon túl tudatosan használjuk a közösségi média adottságait is. A cikkek mellett Facebook oldalunk 427 ezres követő tábora számára csak a közösségi oldalon megjelenő videókat is gyártunk. Rendszeresen szervezünk a márka köré épülő rendezvényeket, melyek közönsége szintén folyamatosan bővül. Minden évben hangsúlyos szerepet kap a brandépítés is az országos televíziókban, print magazinokban és nagy online portálokon egyaránt.

 

*Forrás: DKT/OLA 2017. június multiscreen 15+ teljes közönség

**Forrás: NRC márkakutatás, 2017. január-június eredmények alapján, 18-75 éves internetező nők

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása