Újabb exkluzív együttműködés a Femina.hu és a Viasat3 között

exek_lead_1000x640.jpg

A korábbi években is számos sikeres együttműködés jött létre a Femina.hu és a Viasat3 között, így nem volt kérdés, hogy idén az Exek az édenben című műsor kapcsán is kihasználjuk a tv és az online felületek közti szinergiákat.

A 6 hetes reality ideje alatt a Femina.hu Exek az édenben külön rovatát mindennap megtöltik a friss sztorik a műsorban történt eseményekkel, így aki lemaradt volna egy adásról, vagy visszanézné, mi történt korábban, itt mindent megtalál. A külön rovat a műsorban is promóciót kap, hiszen a friss eseményeken kívül számos érdekességről is írunk a helyszínnel, szereplőkkel, műsorvezetővel kapcsolatban, így a műsort napi szinten követőknek is érdemes ellátogatni a Femina.hu-ra.

Ha valaki naprakész, és egyik adást sem hagyja ki, biztosan találkozott már a megújult Femina.hu szpotokkal, melyek a műsor előtt és az adások promóciójának környezetében jelennek meg, de a szemfülesek kiszúrhatták már a műsor közben beúszó promóciót is: Femina.hu – Ahol a sztorik kibontakoznak. A műsorhoz tartozó heti nyereményjátékon pedig a FeminaShop csodás Swarovski-kristályos ékszereit nyerhetik meg a szerencsések.

- Örülünk, hogy a Viasat3 ismét minket keresett meg egy olyan kiemelt műsorukkal kapcsolatban, mint az Exek az édenben. A Femina.hu-n elindított exkluzív rovat tökéletesen kiegészíti a műsort, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a napi szinten megjelenő cikkek olvasottsága kiemelkedő – mondta el Orbán Violetta, a Hazai sztár és az Exek az édenben rovat vezetője.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása