Négyszeres MagyarBrands-díjas a Femina.hu!

Rendkívül büszkék vagyunk, hogy Femina.hu márkánk 2016-ban immár negyedik alkalommal nyerte el a nívós MagyarBrands-díjat a program független Szakmai Bizottsága által, ezúttal „Kiváló Fogyasztói Márka" kategóriában.

A MagyarBrands program olyan magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron hetedik éve, melyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. A díj odaítélése nem csupán hatalmas elismerés, aktívan segíti mind a fogyasztókat, mind az ügyfeleket és partnereket a márkákkal kapcsolatos tájékozódásban. A program Szakmai Bizottsága idén először három kategóriában - kiváló fogyasztó márka, kiváló üzleti márka és innovatív márka kategóriában - ítélte oda a díjakat. 

A Femina.hu negyedszerre is MagyarBrands-díjas

A MagyarBrands díj elnyerése nem csupán szakmai szempontból jelent különleges megerősítést, a Szakmai Bizottság szempontjai mellett, mint a márka identitása vagy reputációja, a GFK Hungária Piackutató Intézet országos fogyasztói kutatása alapján mért fogyasztói ismertségi és kedveltségi adatok is nagy szerepet játszottak a díj odaítélésében. 

Címkék: hírek

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása