A Femina.hu főszerkesztője ismét a legmeghatározóbb piaci szereplők között

Az idén húsz éves Marketing&Média kommunikációs szaklap immár hetedik alkalommal állította össze a legmeghatározóbb hazai digitális szakemberekből álló toplistáját.

Rendkívül büszkék vagyunk, hogy Rácz Brigittát, a Femina Média portfólió igazgatóját ismét a top 25 szakember között üdvözölhetjük. A Femina Média portfólió igazgatója a 24. helyen zárt az idén mindössze 3 női tagot számláló listán, melyet a 16 fős zsűri többkörös eljárással állított össze. Rácz Brigitta toplistán kiérdemelt helyét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2007-es csatlakozása óta a Femina.hu egy garázscégből mára egy havi szinten 1,6 millió látógatószámú női portállá nőtte ki magát.

racz-brigitta-uj.jpg

A top 25 legmeghatározóbb hazai digitális szakember közé bekerült továbbá a szintén CEMP-csoporthoz tartozó Index.hu főszerkesztője, Dudás Gergely, Szabó Zoltán, az Index tartalomfejlesztési vezetője, valamint Ziegler Gábor, a CEMP értékesítési igazgatója is.

A Véleményvezérek-főszerkesztők kategóriában Rácz a Femina.hu főszerkesztőjeként a 6. helyen végzett.

Simon Krisztián, a Marketing&Média főszerkesztője kiemelte, hogy a technológiai fejlődés mellett a tartalomnak is óriási szerepe van a digitális területen, amit jól mutat, hogy 2016-ban is növekedett az online médiumok véleményvezéreinek és főszerkesztőinek száma a listán.

Kapcsolat

E-mail:
info@feminamedia.hu

Ajánlatkérés:
sales@indamedia.hu

Címünk:
1036 Budapest, Lajos utca 48-66.
E lépcsőház
Buda Square irodaház

Portfólió

untitled-4.png

untitled-1.png
 

untitled-2.png

 
untitled-3.png

Facebook

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.