5 hetes egyedi rovat a karácsonyi időszakra a Femina.hu oldalon

karacsony_2016.jpg

A rovatot hetente 130 ezer olvasó látogatja desktopon, tableten és mobilon, akik 600 ezer alkalommal böngészik a Femina.hu Karácsony rovat oldalait. Az olvasóközönség az a prémium, 30 év feletti fizetőképes közönség, akik nagy része az interneten tájékozódik vásárlás előtt.

A Femina.hu Karácsony rovata idén öt héten keresztül lesz elérhető, november 21. és december 26. között, ahol segítünk olvasóinknak megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékot, a tökéletes dekorációt vagy a legjobb ünnepi menüt, de ezen felül sok egyéb érdekességgel, recepttel és ötlettel is készülünk számukra.

- Karácsony rovatunk idén is számos megjelenési formát biztosít hirdetőink számára, hogy abban a környezetben és élethelyzetben érjék el célcsoportjukat, amikor azok a legbefogadóbbak az egyes termékek és szolgáltatások iránt - mondta el Szabó Mariann, a Femina.hu értékesítési igazgatója.

Nézze meg karácsonyi ajánlónkat, és kedvezményes csomagajánlattal kapcsolatban keressen minket a sales@feminamedia.hu e-mail címen!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása