Femina Klub – Beszéljünk róla! - Rendezvénysorozatot indít a Femina.hu

feminaklub_600x500_alt.jpg

A Femina Média (a Femina.hu, a Retikül.hu női portálok, valamint a FeminaShop.hu női webáruház kiadója) októberben 6 részes előadássorozatot indít útjára, Femina Klub névvel. A beszélgetések során hónapról-hónapra olyan témák kerülnek terítékre, melyek a Femina.hu oldalon kimagasló olvasottságot értek el.

A hazai online piac egyik vezető női portálja a Femina Klubbal – a korábbi évekhez hasonlóan idén is -újabb terméket indított el. Nem titkolt céljuk, hogy a klubot újabb szolgáltatásokkal bővítik a jövőben. Az ősszel kezdődő klubestek során azokat a témaköröket járják körül, melyekkel egy nő élete folyamán akarva-akartalanul találkozik, a gyermekneveléstől, a párkapcsolati problémákon át a halál elfogadásáig.

- A Femina Klub életre hívásával régi vágyunk valósul meg.  A folyamatos és tudatos portfólió-bővítésnek és a CEMP csoport támogatásának köszönhetően az eseménysorozat elindításához minden adott volt. A FeminaShop webáruház a jegyértékesítésben, a Femina.hu olvasottsági adatai a témák kiválasztásában, a Thália Színházzal évek óta tartó szoros együttműködésünk a helyszín biztosításában, a CEMP Sales House pedig az értékesítési koncepció megvalósításában voltak segítségünkre. Az pedig külön öröm számunkra, hogy a klubestek háziasszonyaként egy olyan, professzionálisan felkészült, rendkívül hiteles és népszerű szakembert üdvözölhetünk, mint Szily Nóra - mondta el Rácz Brigitta, a Femina Média portfólió igazgatója.

racz-brigitta-uj.jpg

- A klubestek nem titkolt célja, hogy szakmai szempontból megbízhatóan válaszolja meg azokat a kérdéseket, melyeket sokszor önmagunknak sem merünk feltenni. Ehhez pedig az adott területen leginkább elismert hazai szakemberek segítségét kértük, mint Vekerdy Tamás, Singer Magdolna, Dr. Tari Annamária, Dr. Almási Kitti, Geszti Péter, Dr. Peták István és Dr. Bánki Endre. Számunkra olyan pozitív értékeket képvisel a klub, mely szponzorációs szempontból is új utakat nyithat a jövőben a Femina előtt – tette hozzá Rácz.

Tóth Diána, a Femina.hu marketing koordinátora elmondása szerint az eseménysorozat különlegessége nem csupán a témák érdekességében rejlik, hanem szeretnének plusz élményt is nyújtani a résztvevőknek. A klubestek a beszélgetéseket követő író-olvasó találkozóval, könyvdedikációval, online kérdésfelvetésekkel válnak igazán interaktívvá.

A Femina Klubot a CEMP-portfólión futó online hirdetéseken túl országos print- online- és TV-kampány is kíséri. Az estekre jegyek korlátozott számban kaphatók, a témákról bővebben a www.femina.hu/feminaklub oldalon olvashatnak az érdeklődők.

A Femina Klub tematikái:

Singer Magdolna - Elengedés, veszteség, gyász - Beszélgetés Singer Magdolnával

- 2016. október 22. 18:00

Dr. Peták István, Dr. Bánki Endre - Tabuk nélkül a rákról, őszintén - A gyógyulás felé is vezethet út

- 2016. november 19. 18:00

Vekerdy Tamás - Önfeledt gyerekből sikeres felnőtt - Avagy miért nem a kitűnő tanulókból lesznek topmenedzserek?

- 2017. január 5. 18:00

Tari Annamária - Megfelelések és alulválasztások - Miért ne legyünk tökéletesek?

- 2017. február 18. 18:00

Dr. Almási Kitti - Lehetőség a veszteségben - Avagy hogyan fordítsd nyereséggé, ha egy fejezet véget ért?

- 2017. április 1. 18:00

Geszti Péter - Nincsen siker kudarc nélkül - Hogyan győzzük le saját korlátainkat?

- 2017. április 21. 18:00

Címkék: hírek

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása