Fejlesztő játékokkal segítettünk a jászberényi Maci Óvodában

poloskei-ovitunder-felujitas-ujlead.jpg

Lezajlott a Femina.hu és a Pölöskei Szörp közös jótékonysági ovicsinosító akciója, aminek a legjobban most a jászberényi Maci Alapítványi Óvoda Csibe csoportja örül.

A Femina.hu először 2014-ben írta ki jótékonysági pályázatát, akkor az ovitündérek felhívására rengeteg óvoda jelentkezett, és a céges csapatépítésként szervezett ovifelújítás óriási sikert aratott. Idén a kezdeményezés mellé a Pölöskei Szörp csatlakozott, így közösen vártuk a pályázatokat az egész országból.

A felhívás nem csupán a Femina.hu-n, hanem a Pölöskei Szörp termékein is megjelent, így a két brand egymást erősítve ért el még szélesebb közönséget. A felhívásra érkezett több mint 120 pályázat közül a Femina.hu olvasói szavazták meg, hogy idén a jászberényi Maci Alapítványi Óvoda  Csibe csoportját varázsolják szebbé az ovitündérek, ahova halmozottan hátrányos gyermekek járnak.

A Csibe csoport szobája a felújítás előtt és után

Augusztus utolsó napjaiban, ezúttal konduktív eszközökkel, érzékelés-fejlesztő játékokkal újítottuk meg az ovi eszközparkját, a gyerekek igényeinek megfelelő bútorokkal rendeztük be a Csibe csoportot, festettünk a kicsiknek egy többfunkciós mágnes- és krétafalat, végül egy fát is ültettünk emlékül.

A pályázatot több mint 16 000 alkalommal nyitották meg, a szavazási időszak 2 hete alatt pedig több mint 42 000 megtekintés volt a szavazati oldalon.
A támogató kampány a felhívó és a szavazási szakaszt együttvéve körülbelül 2 millió alkalommal jelent meg.

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen ügy mellé állhatunk minden évben, hiszen a gyermekek fejlődéséhez fontos, hogy az óvodai környezet megfelelő és inspiráló legyen számukra, mivel itt kerülnek először egy közösségbe, és tanulják meg, milyen együtt lenni másokkal. Biztosak vagyunk benne, hogy az Ovitündér projekt itt nem áll meg, és támogatóinkkal még több óvodában tudunk majd csodát tenni.

A Femina.hu, a Pölöskei Szörp, és a Maci Alapítványi Óvoda képviselői

A felújításról készült videó az alábbi linkre kattintva tekinthető meg!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása