A Femina.hu és Geszti Péter közös projektje

Geszti Péter dalszövegíró, énekes, reklámszakember kereste meg a női site-ot legújabb zenei produkciója kapcsán. A projekt keretében megjelenő album címe Létvágy – nem túl meglepő módon Geszti szóalkotása –, ami már önmagában elárulja, hogy az elgondolkodtató szövegek mellett az életigenlés hatja át a rajta szereplő dalokat.

Geszti Péter és az énekes-zenész csapat

– Hogy miért Létvágy? Mondhatom úgy is: életkedv. Pozitív energia. Nem beleszürkülni a megszokásba, a rutinba, a mindegybe, a depibe. Ahogy Steve Jobs mondta: „Stay hungry. Stay foolish” – nyilatkozta Geszti.

Párhuzamban a Femina hitvallásával

Mindez pedig szerencsésen találkozik mindazon értékekkel, amelyeket a Femina is képvisel, hiszen az oldal csapata a maga eszközeivel igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy a világ egy élhetőbb hellyé váljon – amint azt a mindenkori tartalom is tükrözi, amely, ha lehetőség nyílik rá, a gondok-bajok mellett megmutatja a szépet és a jót is, az élet apró csodáira fókuszálva.

– Nem véletlen az sem, hogy a portál szlogenje: „Olyan, mint Te!”, azaz a hagyományos női témákon túl az élet minden területével igyekszünk foglalkozni, akár a szülés utáni igazi női testkép megmutatásától kezdve az anyasággal kapcsolatos negatív sztereotípiákon át a párkeresési buktatókig, hogy csak néhányat említsek. Ezért örömmel vállaltuk egy különrovat létrehozását, szintén Létvágy címmel, amelyben Geszti újabb nagy dobása áll fókuszban, melyben számtalan párhuzamot véltünk felfedezni a Femina hitvallásával.– mondta el Rácz Brigitta, a Femina Media portfólió igazgatója.

Orbán Violetta, a Femina Hazai sztár rovatának vezetője és egyben a Femina.hu portálon megjelenő Létvágy rovat projektvezetője hozzáfűzte:

- Lélekemelő egy olyan sokoldalú ember legújabb projektjéről hírt adni, akire nemcsak mai értelemben érvényes a sztár jelző, hiszen Geszti Péter személye régóta egyet jelent a minőséggel. Jó látni, hogy a pozitív töltetű cikkek legalább akkora érdeklődésre tarthatnak számot, mint akár egy-egy negatív eseményről történő beszámoló.

Létvágy – exkluzív tartalom még hónapokig a Feminán

A hosszú távú együttműködés keretében a Femina személyes interjúkban és számos saját készítésű videóban izgalmas részleteket árul el a tizenegy énekes és tíz zeneszerző munkájával létrejött produkcióról, mégpedig az egyes alkotók személyén keresztül. Így az olvasó a kisebb-nagyobb kulisszatitkok mellett a hírességek egészen új oldalát is megismerheti. Tóth Gabi például egyebek közt arról is vall, miként működött köztük a kémia a rapper-szövegíróval a felvétel során. Oláh Gergőtől megtudhatjuk, milyen pozitívnak nem nevezhető hozadékkal is jár a hírnév, és miként tudott ezen felülkerekedni. Pély Barna elárulja, mi a fontosabb számára: a szerelem vagy a szex? Ambrus Rita arról mesél, miként lett a korong nagybetűs Énekesnője. Váczi Eszter pedig betekintést enged a mindennapjaiba, melyek során nemcsak énekesként és dalszerzőként, hanem két gyerkőc anyukájaként is helyt kell állnia. A másfél évig tartó, közös éneklés-zenélés, no meg persze munka eredményeképp létrejött Létvágy március 4-i bemutatóján, melynek az Akvárium ad otthont, a közönség az énekes-zenész csapat többi tagjával is találkozhat: ott lesz például Wolf Kati, Gereben Zita, Széles Iza, Kowalsky, Rácz Gergő és Puskás Peti is.

Az örömteli együttműködés ezzel természetesen korántsem ér véget: a Létvágy rovat még hónapokig elérhető lesz a Femina oldalán, újabb és újabb exkluzív információval szolgálva a különleges projektről és az abban részt vevő hírességekről.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása