Effie-díjas a Femina.hu M Naptár

A marketing Oscar-nak is nevezett Effie-díj a marketing és kommunikációs szakmában az egyetlen olyan szakmai díj, amely az eredményességet díjazza, célja a valóban hatékony reklámkampányok elismerése. A díjnyertes Effie-kampányok megfelelő mértékben ötvözik és alkalmazzák a marketing különböző elemeit.

A Vivaki Hungary, a Sanofi-Aventis Zrt. és a Femina Media képviselői az Effie-díjátadón

A leghatékonyabb kampányok alkotói eredményes munkájukért járó szakmai elismeréseiket ez alkalommal is a Vigadó dísztermében megrendezett ünnepélyes díjátadó gálaesten vehették át 2015. október 9-én.

A díjazottak között szerepelt a Femina.hu és a Vivaki Hungary által fejlesztett, illetve az Algofelx-M által támogatott menzesznaptár mobilapplikáció, amely bronz minősítést szerzett. Népszerűsége az indulás óta töretlen. A hatékony eléréshez kapcsolódó számadatokról egy korábbi cikkünkben részletesen írtunk, amely számok azóta is dinamikusan növekednek. Az áprilisi eredmények óta 32%-kal növekedett a letöltések száma, így októberre már közel 25 ezren használták az M naptárt.

Az applikáció segítségével egy olyan terméknek sikerült hatékony hirdetési környezetet biztosítanunk, amely az iparági szabályozottság miatt nehezen tudja megszólítani célközönségét. Ennek eredményeképpen növeltük ismertségünket a piacon, akár az új, akár a már meglévő olvasói bázis elérését nézzük. Egy mobilalkalmazás előállítása megtérülő befektetés a jövőbe. A natív funkciók kihasználásával lényegesen több interakciót elérünk a fogyasztóinkkal, egészen más felhasználói élményt nyújtva.

Folyamatosan keressük az egyedi és innovatív megoldásokat, amelyekkel ügyfeleink számára hatékony célcsoportelérést biztosíthatunk. Komplex ötletek és kampányok kidolgozásával, kivitelezésével segítjük ügyfeleinket, hogy kitűnjenek a médiazajból leendő vásárlóik számára.

Ha meg akarod magad különböztetni a versenytársaidtól, vagy csak nem akarsz lemaradni, akkor meg kell jelenned ezen a piacon.

A mobil lesz a jövő marketinges csodafegyvere, mi tartjuk a lépést.

Tarts velünk, hogy segíthessünk! Keress bizalommal a sales@feminamedia.hu e-mail címen vagy a +36 1 288 7077 telefonszámon!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása