Egyre több olvasónk tájékozódik online, ha egészségéről van szó

Idei első kutatásunkban az influenzaszezon kapcsán kérdeztük meg olvasóinkat egészségmegőrzési szokásaikról, mit és hol vásárolnak, hol tájékozódnak a különböző készítményekről.

Olvasóink odafigyelnek egészségük megőrzésére

Természetesen egész évben nagy hangsúlyt kell helyezni a vitaminok pótlására, de a tavasz eleji influenzaszezon alkalmával kell a leginkább óvni szervezetünket a különböző betegségek ellen.

Egészségmegőrzési kutatásunkat több mint 1000 fő töltötte ki, és 70%-ban olyan nők vettek részt, akik 25-49 év között vannak, közel felük diplomás és gazdaságilag aktív, és többségük kapcsolatban él Budapesten vagy nagyvárosban.

Olvasóink több mint 80%-a nagy hangsúlyt helyez a betegségek megelőzésére, és egyetértenek azzal az állítással, hogy a helyes táplálkozás útján nem lehet minden szükséges tápanyagot bevinni szervezetünkbe. Ezt olyan étrend-kiegészítőkkel teszik elsősorban, mint a különböző multivitaminok, de sokan szednek még szépségvitaminokat, amelyek a haj, bőr egészségét őrzik meg, valamint a női egészségvédelemmel kapcsolatos szereket is előnyben részesítik.

Ha szeretné megtudni, hogy hol tájékozódnak olvasóink a különböző étrend-kiegészítők és vény nélkül kapható gyógyszerek vásárlása előtt, vagy melyik információforrást, médiumot tartják a legmegbízhatóbbnak, mekkora összeget költenek átlagosan egy-egy vitamin vagy gyógyszer vásárlására, milyen rendszerességgel és hol szerzik be ezeket a készítményeket, keresse kollégáinkat a részletes eredményekért a sales@feminamedia.hu e-mail címen, és díjmentesen biztosítják az Ön számára a kutatás teljes elemzését.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása