Rácz Brigitta Szily Nórának mesélt a nőkről

Nőnapi különkiadással jelentkezett a Thália Színházból a Thália Szieszta. Március 7-én Szily Nóra vendégei - a színház művészei, valamint Rácz Brigitta portfólió igazgató - arra az örök kérdésre válaszoltak, hogy mi kell a nőknek?

Március 7-én harmadik alkalommal jelentkezett a Thália Színházból a Thália Szieszta, ezen a napon egy egészen különleges nőnapi különkiadással, ahol a nézők a színház művészeivel, Csányi Sándorral, Vida Péterrel, Mózes Andrással, valamint Rácz Brigittával, a Femina Media portfólió igazgatójával beszélgetett Szily Nóra.

Mi kell a nőnek?

A teltházas előadás témája egy örök, ám mindig izgalmas kérdést járt körül: mi kell a nőnek? A több mint egy órás beszélgetésben a vicces történetek, megható emlékek, derűs sztorik mellett Csányi Sándor egy gyönyörű Weöres Sándor-verssel köszöntötte a hölgy nézőket, de magánéletébe, mélyebb érzéseibe is bepillantást engedett, mindemellett humoros oldalát is megmutatta.

Vida Péter, Mózes András, Rácz Brigitta, Csányi Sándor, Szily Nóra

Vida Péter megható történeteken keresztül, ám rendkívüli humorral tárta fel a férfiak félelmeit, a nőkhöz fűződő rajongását, míg Mózes Andrástól, a sármos és fiatal feltörekvő színésznemzedék képviselőjétől azt is megtudta Szily Nóra, hogy a vonzó külső mögött is rejtőzhet bizonytalan férfi. Rácz Brigitta a Femina.hu olvasói szokásain keresztül osztotta meg történeteit arról, vajon mire vágynak a nők, milyen szorongásokkal küzdenek, mire kíváncsiak a férfiakkal kapcsolatban.

Szily Nóra egy jókedvvel alaposan megfűszerezett, rendkívül szórakoztató beszélgetést varázsolt a Thália Színház kamaratermébe, ahogy azt a vele készült interjúban is ígérte:
- Remélem, egy tartalmas, huncut, évődős együtt gondolkodás lesz ez a beszélgetés. Kíváncsi vagyok, a férfiak látják-e a nők küzdelmeit. Érdekes téma a nők és a férfiak gondolkodásának különbözősége. Lehet, hogy abszolút nem azt várják el tőlünk, amit mi feltételezünk. Csányi Sándornak Férfiagy címmel fut egy egyszemélyes darabja is. Remélhetőleg az ő férfiagyának jellemzőit is megismerhetjük, ugyanis nem szokott mesélni magáról, nem igazán látunk a szerepei mögé.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása