Érjen el heti 90 ezer női látogatót Húsvét rovatunkban!

Idén is elindítjuk kéthetes Húsvét külön rovatunkat, ahol naponta friss tartalommal várjuk olvasóinkat: tippek, receptek és ötletek a húsvétra hangolódás jegyében. Szólítsa meg őket Ön is!

A célzott és költséghatékony elérés miatt időszakos Húsvét rovatunk minden évben nagy népszerűségnek örvend, így 2015-ben is lehetőséget biztosítunk hirdetőink számára, hogy számos felületünk közül kiválasszák a kampánycéljukhoz leginkább illőt. Keresse munkatársainkat, és segítünk megtalálni a legjobb megoldást, érjen el heti 90 ezer női olvasót a Femina.hu Húsvét rovatában!

A részletekért kattintson ide »

A korábbi évek tapasztalatai és a statisztikák alapján a Húsvét rovatot főként a 25-59 év közötti, városi nők olvassák, akik szeretik a minőségi termékeket és szolgáltatásokat, és hajlandóak is többet fizetni értük, főleg ünnepek alkalmával. Húsvéti különrovatunk prémium elérésű rovataink közé tartozik, heti 90 ezer egyedi látogatóval. A releváns tartalomnak köszönhetően prémium környezetben jelennek meg a hirdetések.

A rovatban olvasóinkat különösen érdeklő témák jelennek meg, mint húsvéti receptek és különleges fogások elkészítése, ajándékötletek, terméktesztek, de kiemelt figyelmet kapnak a húsvéti dekorációk és lakberendezési tippek is, amelyek színesebbé teszik az ünnepi készülődést.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása