A szürke ötven árnyalata: szoros együttműködés
A nagysikerű bestseller alapján készült, A szürke ötven árnyalata című mozifilm ma került a mozikba, melynek kiemelt médiatámogatóiként már 2014 nyarán bekapcsolódtunk a népszerűsítő kampányba.

- Több cikket közöltünk a film kulisszatitkairól, emellett elsőként nálunk láthatták az olvasók a magyar nyelvű előzeteseket, melyekre 24 órás kizárólagosságot biztosított a film forgalmazója, partnerünk, a UIP-Duna Film – mondta el Fehér Ági, a Femina.hu vezető szerkesztője.

Az együttműködés csúcspontja, a közös zártkörű premier előtti vetítésünk volt, melyet Szabó Mariann, a Femina Media értékesítési igazgatója nyitott meg a Mammut moziban február 11-én. A teltházas vetítésen legfontosabb partnereinken és olvasóinkon kívül tiszteletét tette többek között számos közéleti személyiség is, mint Orosz Barbara, Árvay-Kiss Virág, Hullán Zsuzsa, Iszak Eszti és Vajna Tímea is. 

A kampány részeként a film előtt a Femina.hu 20 másodperces reklámfilmjét láthatják a nézők, így bízunk benne, hogy a film is hasonlóan nagy sikert arat majd, mint a könyv és Magyarországon is számos érdeklődőt csábít be a mozikba – tette hozzá Szabó Mariann.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása