A Femina.hu a legnépszerűbb hazai női mobiloldal

Óriási dinamikával fejlődik a Femina mobil platformja, egy év alatt megkétszerezte belföldi, női elérését mind egyedi látogatók, mind pedig oldalletöltés tekintetében a Gemius Ipsos Audience mérései alapján.

- A legfrissebb, decemberi adatok alapján a Femina.hu továbbra is a legnépszerűbb mobil oldal a nők körében, ezt a pozíciót 2014 márciusa óta kisebb megszakításokkal folyamatosan tartja - mondta el Rácz Brigitta, a Femina Media portfólió igazgatója.

- Komoly stratégia mentén halad a site-jaink, így a Femina.hu fejlesztése is, a mobil platformra pedig különösen nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen az eMarketer előrejelzései szerint világszinten a globális reklámpiac növekedését a mobil hirdetések indukálják majd a következő négy évben. Ez azt is jelentheti, hogy a globális reklámbevételek akár 80%-át a mobil hirdetések adhatják majd 2018-ig. Éppen ezért kiemelten fontos kiadónk számára a mobilon történő tartalomfogyasztás további erősítése – tette hozzá Brigitta.

Kapcsolat

E-mail:
info@feminamedia.hu

Ajánlatkérés:
sales@indamedia.hu

Címünk:
1036 Budapest, Lajos utca 48-66.
E lépcsőház
Buda Square irodaház

Portfólió

untitled-4.png

untitled-1.png

 
feminashop-logo-500.png

noifriss_logo.png

sobors_logo.png

divany_logo.png

Facebook

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása