"Egyedi ötletekre éhes a hirdetői piac"

Közös brainstormingok keretében mindig személyre szabottan viszünk partnereink számára egyedi ötleteket, emellett teljes körű kivitelezést is lebonyolítjuk, legyen szó ATL vagy BTL megoldásokról.

Azt tapasztaltuk az utóbbi években, hogy egyre nagyobb az igény olyan együttműködésekre, ahol a felületeink használatán túl más típusú szolgáltatásokat is igényelnek ügyfeleink. Ilyen például a komplett stratégiai vagy kreatív koncepció kidolgozása, a grafikai anyagok megtervezése és kivitelezése, BTL akciók szervezése, reklámfilmek vagy promóciós videók készítése és még sorolhatnám. Az elmúlt három évben több mint húsz nagy projekten vagyunk túl, terveztünk már ügyfeleinknek online bannereket, sőt még print hirdetést, arculatot is. A site-on belül pedig olyan egyedi promóciókat valósítottunk meg, amihez saját magunk fejlesztettünk szavazó oldalt vagy képfeltöltő modult - mondta el Szabó Mariann, a Femina Media értékesítési igazgatója.

Palettánkat számos szolgáltatással kibővítettük, így egy kreatívügynökséghez hasonlóan az ötlettől a teljes körű megvalósításig minden területen otthonosan mozgunk, legyen szó tartalomgyártásról, kreatívtervezésről, videóforgatásról vagy éppen fejlesztésről - tette hozzá Mariann.

A szoros együttműködés során olyan kreatív megoldások születnek, melyek segítségével sokszorozni tudjuk a kampány elérését, nem utolsósorban pedig olyan testre szabott megjelenést biztosítunk, mely elősegíti a fogyasztói bevonodás növelését.

Kérjen ajánlatot a sales@feminamedia.hu e-mail címen és egy személyes találkozó keretében megtaláljuk az Önhöz illő megoldást!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása