Rekordot döntött látogatottságban a Femina

Egy online portál életében kiemelten fontos a folyamatos tartalomfejlesztés és a rovatok témáinak megújítása, ezért rovatvezetőink napról napra friss, érdekes és informatív tartalommal töltik meg a site-ot.

Update! 2015. február 2. A Femina.hu látogatottsági rekordját január 25-én és 29-én is tetézni tudta, így ezen a napon 274 ezren nézték az oldalt kizárólag desktopon.

A stratégiai tartalomfejlesztésnek köszönhető újabb rekordunk is, mely szerint napi látogatottságban megdöntöttük 2014. március 27-i csúcsunkat és ezúttal több mint 256 ezren böngésztek oldalunkon január 22-én kizárólag desktopon a Gemius OLA adatai alapján.

Mivel a Gemius Traffic rendszerének publikált adatai visszamenőleg nem elérhetőek a tavalyi év márciusi időszakára vonatkozóan, ezért, hogy a mobillátogatottságot összehasonlítva vizsgálhassuk, a Webauditon közölt statisztikákat vettük alapul, mely szerint a tegnapi nap folyamán több mint 81 ezer egyedi látogató olvasta mobilról a site-ot, így az előző év azonos időszakához viszonyítva ez 40%-os növekedést jelent.

Fehér Ági, a Femina.hu vezető szerkesztője

- Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a témákat átgondoltan válasszuk ki, a címeket és cikkeket igényesen készítsük el, de ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő időzítésre és a friss információk, események azonnali közlésére is. A rekordok mögött átgondolt, lelkiismeretes munka áll, mindössze ennyi a titkunk – árulta el Fehér Ági, a Femina.hu vezető szerkesztője.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása