Új, reklámjogra specializált weboldal segíti a szakmát

A Dr. Hatházi Vera Ügyvédi Iroda, a weboldal készítője azt a célt tűzte ki, hogy a reklámozók számára gyakorlatias segítséget nyújtson a tudatos, felelős és jogszerű reklámozásban.

A weboldalt azzal a céllal fejlesztették, hogy gyors, hasznos és közérthető válaszokkal szolgáljon mindazok számára, akik a mindennapi munkavégzésük során reklámjogi kérdésekkel, problémákkal szembesülnek. Az oldalon keresztül a reklámozók és a reklámkészítők közérthető nyelven kaphatnak összefoglaló tájékoztatást a hatályban lévő magyar reklámszabályokról. Magyarországon így rendhagyó és gyakorlatias módon nyújt segítséget a reklámjog.hu oldal, a reklámügynökségektől kezdve a fogyasztókig.

- Az oldal rendkívül hasznos információkat tálal jól áttekinthető módon, így nem csupán a most induló, hanem a régóta működő reklám- és médiavállalkozásoknak is nagy segítséget nyújt. Emellett az online terület kulcsfontosságú jogszabályi tudnivalóit példákkal egészíti ki, így a száraz, sokszor nehezen értelmezhető szabályozásokat is egyértelművé teszi. Régóta hiányzott egy kézzelfogható, konkrét segítséget nyújtó, egyértelműen strukturált weboldal az online reklámjog területéről - mondta el Rácz Brigitta, a Femina Media portfólió igazgatója az oldal indulásával kapcsolatban.

Mivel a reklámjog egy összetett terület, amely számos ponton kapcsolódik egyéb ágakkal, ezért annak érdekében, hogy minél teljesebb képet és hatékony segítséget tudjanak nyújtani, olyan területekkel is foglalkoznak, mint a kommunikáció, az adatvédelem, a szerzői jog, a védjegyek használata, nyereményjátékok szervezése vagy a social media.

- A weboldal készítése során arra törekedtünk, hogy az egyes jogterületeket érintő fontos kérdésekről a lehető legátfogóbb tájékoztatást nyújtsuk a weboldal látogatói számára, azonban természetesen sok egyéb gyakorlati kérdés lehet még, amelyeket nem fejtettünk ki, vagy amelyekre általánosságban az egyes menüpontokban nem tudunk választ adni. Pontosan ezért hoztuk létre az Ügyvéd válaszol rovatunkat, ahol további konkrét kérdések is feltehetőek, és melyeket az iroda szakértői válaszolnak meg - tudtuk meg dr. Hatházi Verától, az oldal megálmodójától és tulajdonosától.

További információ: www.reklamjog.hu

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása