A Femina szava mérvadó a magyar film szerint is

Kiemelt médiapartnerként a teljes kommunikációban való részvétel mellett a Dumapárbaj filmben is megjelenik a Femina. Zártkörű, premier előtti vetítésünkön a film forgatókönyvírója is tiszteletét tette.

MagyarBrands-díjasként kiadónk számára fontos a hazai tehetségek támogatása, legyen szó hátrányos helyzetű gyerekekről, szárnyaikat bontogató divattervezőkről vagy akár a magyar filmkészítők támogatásáról.

Sallai Ervin forgatókönyvíró tollából, Paczolay Béla rendezésében Dumapárbaj címmel, Hadházi László, Kiss Ádám és Eszenyi Enikő főszereplésével a legújabb hazai alkotás ma debütál a mozikban, melynek egyik kiemelt médiatámogatójaként, országos citylight-, moziplakát- és Facebook-kampány keretében logóval jelenik meg Femina.hu brandünk, ezen kívül  a filmben is feltűnik Eszenyi Enikő tolmácsolásában.

Rácz Brigitta és Sallai Ervin megnyitják az estet

Mindemellett egy zártkörű, premier előtti vetítésre is lehetőséget kaptunk, melyre legfontosabb partnereink mellett olvasóinkat is meghívtuk. A teltházas bemutatót Sallai Ervin, a film forgatókönyvírója és Rácz Brigitta, a Femina Media portfólió igazgatója nyitotta meg a Lurdy Ház mozitermében január 14-én.

A vetítés csakugyan óriási sikert aratott, nevetéstől volt hangos a moziterem, a film végén pedig olvasóink tapssal fejezték ki elismerésüket, majd kígyózó sorokban, személyesen is gratuláltak Sallai Ervin forgatókönyvírónak. Bízunk benne, hogy a nagyközönség is ilyen szívesen fogadja majd az alkotást, ahogy a Femina.hu olvasói és partnerei.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása