A szavazás eldőlt: partnereink döntöttek, jobb adni, mint kapni

Gondoltunk egy nagyot és idén a karácsonyi ajándékokra szánt összeg jövőjéről partnereinket kérdeztük: ők vajon lemondanának meglepetésükről, hogy valaki másé lehessen? Íme, az eredmény!

December 10-12. között 415-en szavaztak a külön erre a célra létrehozott landing oldalunkon, vajon ők lemondanának-e arról, hogy idén karácsonyi ajándékkal lepjük meg őket azért, hogy az erre szánt összegből bevásároljuk a tavaszi jótékonysági Ovitündér akciónk keretében jelentkezett, egyik leginkább rászoruló ovi, a  sátai Napköziotthonos Óvoda számára.

Óriási volt az aktivitás ügyfeleink körében, hiszen két nap alatt, összesen 409-en szavaztak úgy, hogy lemondanak ajándékukról és mindössze 6-an voksoltak amellett, hogy inkább a meglepetésüket kérik. Így egyértelműen eldőlt a szavazás és a sátai ovisok kapták meg az ajándékokra szánt összeget.

A sátai ovisok

Az óvó nénikkel egyeztetve bevásároltunk a kicsik számára minden jóból: játékkonyhától kezdve, készségfejlesztő eszközökön és különböző szórakoztató játékokon keresztül igyekeztünk a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkire gondolni. December 16-án személyesen vittük el az ovi kis lakói számára a rengeteg ajándékot, akik csillogó arccal bontogatták a meglepetéseket. Sajnos ezek a gyerekek nagyon hátrányos helyzetben nőnek fel, sokuk szüleinek még ételre sem futja, nem hogy karácsonyi ajándékra, így külön öröm volt számunkra, hogy egy kis boldogságot csempésztünk számukra az ünnepekbe.

Azt se tudják, mivel játszanak

Köszönjük minden partnerünknek a lelkes közreműködést, hiszen nélkülük nem tudtunk volna örömet szerezni a kicsinek. Így mindenki hozzájárult ahhoz, hogy Sátán egy kicsit szebb legyen a karácsony.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az e-mailben megadott adataidat az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak alajpán kezeljük. Amennyiben ezt elfogadod, kattints a rendben gombra.

süti beállítások módosítása